מה עושים?!? :-S

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

30/03/2011 | 17:59 | מאת: ריקי

לפני כשנה וחצי נפלתי בעבודה כתוצעה מכך נגרם לי בקע דיסק L5-S1אחורי מרכזי וצדדי שמאלי עם לחץ על השק התקאלי ועל השורש השמאלי. בעוד בדיקת MRI צווארי שנעשתה לא ראו כלום למרות שהרופא שלי אמר שיש בלט בc5-6-7 ועוד מנתח באופן פרטי אמר שיש בקע עם לחץ צווארי.. לא עשיתי בדיקה נוספת. אך הכאבים לא פוסקים אפילו לא לרגע. הקרנה לרגל שמאל, ליד שמאל. נרדמת לי היד הרגל עיקצוצים והגבלה בתנועות. אני מטופלת כרגע ב פרקוסט 10 מ"ל פעמיים ביום. עקב התקפים מרובים אחת לחודש חודשיים אני בבית חולים הפנו אותי לניתוח מה הסיכויים של ניתוח? מה בערך זמן ההחלמה? האם כדי בכלל לעשות ניתוח? יש לציין שאני ספורטאית לשעבר וספורט זה רוב חיי!!אך גם אם אני יחזור לתפקוד יומי רגיל אני אומר תודה. מה דעתך על קנביס רפואי? תודה והמשך יום מקסים

קשה לקבוע מה בדיוק גורם לכאבים ביד ורגל שמאל. עלי לראות בעצמי את ה MRI לפני שאחליט אם אתה זקוק לניתוח ואיזה ניתוח. לגבי קנביס, אחרי שנמצה את האפשרות שאוכל לעזור לך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק