פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

28/03/2011 | 17:14 | מאת: ד

עברתי היום ניתוח לשאיבת דיסק, הרופא שניתח אותי אמר שהניתוח עבר מצויין. 1. סבלתי בחמישה שבועות האחרונים מאוד ואושפזתי פעמיים בבי"ח. אנשים שבאו לניתוח ומצבם היה טוב יותר, היה ניראה שהם הישתפרו. כששוחררתי שאלתי את האחות בקשר לשיפור, היא אמרה לי שביגלל שהעצב היה בלחץ גדול, יקח קצת זמן עד שאראה שיפור, רציתי לדעת את דעתך. 2. עוד דבר, יש לי זרמים ברגל ימין עקב הקרנה ואני יכל ללכת אולי עשרה צעדים רצוף, שאלתי היא, כאשר עוברים כירתת דיסק פרוץ אז האם הזרמים עוברים מיד או שזה לוקח לעיתים זמן, כולל העלמות הכאב. 3. האם יכול לקרות שזרמים ברגל לא יעברו אחרי כריתת דיסק פרוץ ואז מה עושים, האם בכל זאת אפשר לידרוך על הרגל ללא חשש. בברכה ותודה מראש ד

28/03/2011 | 21:33 | מאת: ד

עוד דבר. 4. יש לי הרגשת נימול באצבע ימין בעיקר, בסך הכל בהתחלה בהליכה אני הולך בסדר ואז מתחילים כאבים בילתי ניסבלים עם זרמים בעיקר מהחלק התחתון של כף הרגל. אני יכל להזיז ולהניע את הרגל ואת כף הרגל ואת האצבעות. בברכה ותודה מראש

28/03/2011 | 21:54 | מאת: ד

עוד דבר בבקשה. ד"ר דוידוביץ, קבעתי איתך פגישה ביום חמישי הקרוב. שאלה, האם לפי מה שתארתי תוכל לעזור לי. יש לי ברשותי CT-וMRI. בברכה ותודה מראש

1) תמתין כשבוע-שבועיים ותראה אם יש שיפור 2) אחרי ניתוח אנדוסקופי בד"כ הכאבים ברגל משתפרים מיד. 3) סיכוי קלוש אך קיים, מנסים פיזיותרפיה, ועוד.

28/03/2011 | 23:14 | מאת: s

נתראה ביום חמישי הקרוב בפגישה. בברכה ד

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק