רדיקולופטיה שאלות עקרוניות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

28/03/2011 | 11:40 | מאת: צבי

כבן 55, יש לי רדיקולופטיה כרונית דו"צ כבר כ 8 חודש ברגל שמאל בצדדים בעיקר שנובעים מבעיה שיש לי ב S1(דיסק) ,ועכשיו היא אכן מתחילה גם ברגל ימין. אני ממש מיואש. זריקת אסטרואיד ראשונה 3 מ"ג לא הועילה. כף רגל חיצונית וושריר שוק חצי רדומים,מעבר לבעיית גב " ב L4-5 "רגילה" האם ניתוח כן יכול להועיל לרדיקולופטיה? לא מדובר ממש בכאב אלא ברגל חלשה וחצי רדומה/ נימולה ומפחידה. האם יכול להסתיים בשיתוק רגל? בצניחת כף רגל? למשל-אם העצבים שם יומתו/יוסרו-במה יש בזה באמת להועיל? אם תהיה למשל הרחקה של העצב-האם יועיל? וכי העצב שם לא כבר דפוק מידי? וגם- בה שונה ניתוח רגיל לעניין זה מניתוח זעיר אנדוסקופי מודרני

יתכן וחלק ממה שאתה חווה עדיין הפיך וניתוח כן יוכל לעזור. לקבל עוד מידע על ניתוחים אנדוסקופים תפנה לאתר www.davidovich.co.il

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק