c.t

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

20/03/2011 | 19:00 | מאת: מיכאל

ממצאי בדיקת סי-טי 1.סריקה l2-l3 מודגם בלט דיסק ואקצנטרי לימין עם היצרות הנקב מימין. 2.סריקה l3-l4 בלט היקפי קל של הדיסק 3.סריקה l4-l5 מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי. 4. סריקה l5-s1 מודגם בלט דיסק ומעט אקצנטרי לימין דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי.מודגמת תופעת וואקום של הדיסק. מעברי פגיעה בגב כתוצאה מנפילה מגובה emg רושם לנזק שורשי l3-l4-l5-s1 בבדיקה אורדינמית בריחת שתן במילוי של 40cc בציסטסקופיה אין היצרות שלפוחית ב.מ.פ שאלתי לגבי תוצאות הסי-טי 1האם הממצאים בסי-טי הם הגורמים לבעיה האורולוגית 2.מה פרוש הממצאים 3. מה פרוש דיפוזי אני מודה לך על תשומת הלב בתודה מיכאל

לא מאמין שהבעייה האורולוגית נובעת מהגב. הממצאים של ה CT אופיניים לתהליך ניווני של עמוד השדרה ממנו סובלים רוב האנשים. דיפוזי אומר מפושט.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק