לאחר ניתוח למינקטומי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

21/03/2011 | 00:20 | מאת: לירן

עברצי ניתוח למינקטומי לאחר פריצת דיסק בגב תחתון L1-S5. עברו כחודשיים וחצי מהניתוח . ברגל השמאלית עדיין לא מרגיש חלק מכף הרגל וחלק מהשוק העליון. אני גם צולע וסוחב את הרגל . מתי יחלוף? האם זה נורמלי? הרופא המנתח פרופ' גבשטיין אומר שעברו "רק" חודשיים וצריך עוד זמן. האם לדעתך זה נורצלי? כמה זמן צריך לחכות לחזרה של הרגל לתפקוד רגיל? האם יש דרך להאיץ את התהליך? אגב קיבלתי 3 זריקות דפו מדרול

לירן, יתכן והעצב נפגע עוד לפני הניתוח, תתכן עדיין התאוששות. סביר להניח שחלק מההרדמות תשאר. כדאי שתתחיל פזיותרפיה לרגל.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק