פיענוח ct

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

20/03/2011 | 03:08 | מאת: א

אני סובלת מבעיות גב כ 5 שנים (גב תחתון צד שמאל) L2-L3:סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם ללא עדות לבלט אחורי או צדדי. L3-L4:בלט דיסק שמאלי פורמינלי עם היצרות פורמינלית משיק לשוש השמאלי של L3 L4-L5: בלט דיסק שמאלי פורמינלי עם לחץ ניכר על שורש המאלי של L4/ L5-S1:המיסקליזציה ימנית של L5 עם היווצרות פסוידו מפרק. אשמח להסבר!! תודה

א היקרה אין טעם לתת פיענוח לפיענוח. אם תאמרי היכן ומתי כואב אז אולי אוכל לקשר בלט או פריצת דיסק זו או אחרת לכאבך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק