בעיה רצינית

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

14/03/2011 | 08:12 | מאת: שגיא

ד"ר שלום רד! קראתי בפורום אותו אתה מנהל אודות אנשים רבים שביצעו פרוצדורה ניתוחית כזו או אחרת. לצערי גם אני משוייך לסטטוס זה מלפני כחודש. בימים האחרונים (הנני לאחר צריבת דיסק) אני מרגיש כאבים ממש חזקים (אם הייתי בדרגה 10 היום זה בדרגה 6) מכוון הרגל שאליה הייתה הקרינה בעבר. האם מניסיונך זה עדיין אופייני לאחר כחודש? האם גם לאחר ניתוח אנדוסקופי זה אופייני ולכמה זמן? האם צריך להמשיך ולתת לזה צ'אנס? אני ממש מפחד שהכאב לא יעבור זה מציק ומהאם לדעתך ניתן להעלים את הכאב הבלתי ניסבל הזה לתמיד? תודה...

שלום שגיא, צריבת דיסק הינו נסיון לפיתרון עקיף לבעייה. הניתוח האנדוסקופי נותן פיתרון ישיר ז"א הוצאה ישירה של החלק של הדיסק הלוחץ. אם אין תחושת נימול או חולשה ברגל אתה יכול להמתין. אם הכאב לא יעלם תוך חודשיים, אשמח לעזור לך עם הניתוח האנדוסקופי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק