מילומלציה בחוט

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

14/03/2011 | 09:43 | מאת: ישי

שלום דר' קיימת ע"פ mri פריצת דיסק c5-c6 עם מילומלציה בחוט בעבר היו לי זרמים בגוף אך כיום הם נעלמו ואין כאבים אבקש את התייחסותך לממצא,ע"פ בדיקה נוירולוגית אין חסר בברכה.

שאלה מצויינת, לא אחת באמת הבדיקה הנוירולוגית יכולה להיות תקינה, למרות זאת עדיין ישנם סמנים עדינים יותר כמו תפקוד מיני, קואורדינציה ברגליים כמו בריצה ועוד היכולים להיות פגועים. עם עדיין יש לחץ על חוט השדרה יש להסירו כדי למנוע נזק נוסף.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק