בעיה בעצב הזנב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

14/03/2011 | 09:54 | מאת: דני

בצילום רנטגן לפני כמה חודשים, נראה בבירור שהחוליה השלישית שם זזה שם לאחור, כך שהחוליה השניה לא יושבת בדיוק מעליה. האם גם שם יש ליגמנטיים ומפרק ביו חולייתי שימנעו גלישה נוספת או ניתוק מוחלט בין החוליות? אני מרגיש החמרה באזור מה דעתכם? תודה

14/03/2011 | 12:59 | מאת: דני

הבעיה היא בין עצב הזנב לעצם העצה. כ 2 מ"מ תזוזה/גלישה. האם גם יש מצב שכירופרקט למשל יחזיר/יזיז? האם ניתן לקבע בניתוח למשל,החזר חזרה?

לא מחזירים אותם למקום. אם באמת כאבי הגב נובעים מתזוזה זו, וניסית טיפול שמרני כבר שנים אז אולי קיבוע היא אופציה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק