ניתוח אנדוסקופי שביצעתי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

13/03/2011 | 11:52 | מאת: עידו

האם כאבים שהולכים ובאים כגלים (באופן רציף וללא הפסקה במשך היום) ומתנהגים כהקרנות כפי שהיו בעבר (אך עדיין לא ברמה שהייתה) עדיין יכולים להופיע כחודש אחרי צריבה? אם כן האם עד כדי כך ועד מתי לדעתך? אם הכאבים לא עוברים מה לדעתך ניתן לעשות? (צריבה חוזרת? פיזיוטרפיה? כירופרקטיה (אם ניתן בכלל)? או אולי ניתוח מתקדם יותר?) כמו כן, האם כדאי לבצע CT חוזר בכדי לראות האם הצריבה צלחה? עד מתי כדאי להמתין עם הסימפטומים של הכאבים לפני ש"ממשיכים הלאה"? נ.ב אף פעם לא עשיתי MRI! מודה על תשובותיך,עידו

קודם כל תברך על שהייתה הקלה. לגבי ההמשך, תנסה זריקה אפידוראלית כדי לנסות למשוך עוד זמן בתקווה שהפריצה תסתדר. אם ניסית הכל ועדיין כאב משמעותי, תבצע MRI ואז נשקול ניתוח אנדוסקופי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק