צריבת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/03/2011 | 10:57 | מאת: חמדה

אני עברתי ניתוח לכריתת דיסק פרוץ בL5-S1 + L4-5 לפני 12 שנים . ולאורך השנים סבלתי מכאבים שהלכו וחזרו. ןכרגע סובלת מכאבי תופת המקרינים לרגל שמאל מבדיקת C.T התברר שאין שינוי בממצא כלומר עדיין יש בלטי דיסק באותם מקומות. שאלתי היא האם ניתן לבצע שאיבת דיסק ?

השאלה היא לא אם ניתן לבצע שאיבת דיסק אלא אם זה יעזור. ראשית הייתי ממליץ על ביצוע MRI לתמונה מדוייקת יותר. במקרים אחרי ניתוח השאיבה עוזרת פחות עקב צלקת הנוצרת במקום.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק