תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/03/2011 | 16:10 | מאת: gaby

מה המשמעות של תוצאות MRI עמ"ש מותני: אות ןסיומת תקינים של החוט המותני הצרות וסהידציה של הדיסק L1-2 ללא הדגמת תהליכים תוך תעלתיים L1-2 ב.מ.פ L2-3 ב.מ.פ L3-4ב.מ.פ L4-5 בלט אנולוס דיפוזי עם השטחת שק. שורשים חופשיים לאחר הזרקת GAD ללא האדרה חריגה. הכאבים באים לידי ביטוי בשתי הרגליים בעקר בשוקיים.כמו כן מה ניתן לעשות על מנת לשפר את המצבסוג טיפול וכד' תודה

אם לשפוט לפי דוח ה MRI אין מדובר בהצרות תעלה. קשה לשפוט אם כאבי הירכיים תגובתיים לכאבי הגב או לחץ ישיר עם השורשים. בכל מקרה לשמור על משקל גוף תקין, שחייה ותרגילים מתאימים יכולים לעזור.

08/03/2011 | 07:25 | מאת: גבי

תודה על התשובה. האם אפשר לקבל רשימת תרגילים מומלצים? תודה

בכל מכון כושר ישמחו להדריך אותך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק