כאבים עזים בגב תחתון,אגן וברכיים שגורמים להתעלפות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/03/2011 | 12:06 | מאת: ניר

יש לי קרובת משפחה בת 24 הסובלת כבר חודש מכאבים עזים בגב תחתון,אגן,והברכיים בעקבות זאת היא לא מסוגלת ללכת כל הבדיקות יוצאות תקינות: מלפני שלוש שנים- כאבים ביד ימין ונימולים ביד ובגב ודלקות חוזרות בכתף. טופלה באוופן וכו'. MRI עמוד שדרה צווארי גילה סירינגומיאלגיה קטן ביותר. (נבדקה אז על ידי נחשון קנולר) לפני שנה וחצי שברה 2 חוליות L1 + T11 . לאחר בירור התגלתה צפיפות עצם נמוכה. סובלת גם משחלות פוליציסטיות. לקחה יסמין 4 שנים, לפני חודשיים עברה לדיאנה. לפני כשנה, התגלה חור ברשתית- נסגר בלייזר. לפני שנה וחצי EMG – תקין. לפני שנה וחצי בוצע MRI ראש- תקין. סידן בדם- תקין, בשתן-נמוך. Pth- גבולי נמוך. כולסטרול- HDL גבוה. סובלת מ פסוקולציות רבות בכל פלג הגוף התחתוןץ כרגע היא מאושפזת בתל השומר לאחר שהתעלפה מהכאבים. אודה לך באם תוכל לייעץ לנו כי אנחנו כל המשפחה וכמובן היא מתוסכלים מהסבל שהיא עוברת. תודה

אם היא מאושפזת, כדאי שיבצעו ברור אנדוקריני. בכל מקרה לבצע MRI חדש של כל עמוד השדרה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק