ד"ר דוידוביץ הגדול מכולם=הבעת הערכה ותודה גדולה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/03/2011 | 13:08 | מאת: פורטה ישעיהו

אני בן 64 שנים -סובל כ-30 שנה מכאבים עזים בעמוד השידרה ועם הקרנות קשות בשתי הרגליים.לא יכולתי לישון לא ביום ולא בלילה==עברתי 3 X ניתוחים בעמוד השידרה +זריקות אפידורליות ששיתקו אותי לכסא גלגלים+אפוקונטורה מחטים סיניים+הידרוטרפיה+פיזוטרפיות_כירופרקטיקה. אני סובל מפריצות דיסקים+היצרויות בעמוד השידרה מ-s1 עד אל-1 +הידבקויות בשורשי העצבים-ארכואונודיטיס=כל ניתוח פולשני ארך שעות וההחלמה הייתה קשה מאוד מאוד כ-9 חודשים עד שעמדתי על הרגליים לאחר כל ניתוח .עם העובדות הקשות לא ניתן להתווכח .. עד שהיגעתי למשיח -הגדול מכולם ד"ר דוידוביץ שלמה מאסותא ת.א. בהתייעצות עימו נאמר לי דבר אחד וללא פחד-- אתה תצא מחדר הניתוח על הרגליים ולא תצטרך החלמה כפי שתמיד עברת.. שלא תחשבו שההחלטה הייתה קלה לעבור ניתוח 4X .. אבל עם הביטחון שקיבלתי מהמנתח ד"ר דוידויץ שאני אנותח בשיטת אנדוסקופיה ניתוח זעיר-פולשני וחדיש שאינו כרוך בכאבים ואחלים במהרה=וכך היה הדבר..לאחר שעתיים של ניתוח קמתי והלכתי רגיל ביותר ואת הכאבים הקלים פתרתי בעזרת אופטלגין בשתייה בלבד.. ולכן ברצונילהביע את הערכתי האישית לד"ר דוידוביץ מאסותא ת.א. פשוט נעלמו לי כל הכאבים בעמוד השידרה וההקרנות בשתי הרגליים חזרתי לעצמי סוף סוף אני מתפקד וישן בלילות ללא כאבים עזים. ==אין לי מספיק מילים להלל לשבח ולהודות לרופא על הניתוח המוצלח ביותר ..על האומץ והתעוזה לנתח אותי לאחר 3X ניתוחים בעמוד השידרה. ==מעבר לכישורך כמנתח עולמי ומקצועןעולמי -אני מבקש לציין את האנושות שבך ואדיבותך בניתוח זה===אתה הגדול מכולם== בברכה ישעיהו פורטה נייד 052-3246775

07/03/2011 | 17:59 | מאת: אנונימוס

אני לא חושב שמי שבא לד"ר דווידוביץ חולק על מה שאתה מתאר, ד"ר דווידוביץ רופא משיכמו ומעלה וראוי לכל שבח שתרעיף עליו.

11/03/2011 | 09:44 | מאת: מירב

כל מילה שנכתבה נכונה, נדיר לצערנו לפגוש רופא כ"כ אנושי וכ"כ מעודד איש יקר שאין כמותו.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק