פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

06/03/2011 | 08:47 | מאת: ראמי

שלום: אני בן 36 עושה ספורט (לא באופן סדיר). לפני כשנתיים אובחן ב-CT פריצת דיסק:L5-S1 (אז אובחנה כsmall herniated disc): לפעמים שאני עובד פיזי בבית לאחר כמה ימים מופעים כאבים ואז לוקח תרופה(אותפן 600)כדור ביום עד העלמות הכאב שזה לוקח מינימום 5-לפעמים שבועיים). 1.השאלה היא: על כל הטכנולוגיה ברפואה אין פתרון לבעיות מסוג הנ"ל?מה אפשר לעשות? 2.מה אתה ממליץ במצב כזה?נא לפרט בבקשה? 3.בגלל מצב כנ"ל ההרגשה היא שאני חצי נכי!!!שאני לא יכול לעשות פעולות פיזיות? 4.האם יש פתרונות/ טיפול בחוץ לארץ שאין בארץ? נא תשובתך? 5.האם יש מקום לעשות CT/MRI?

כדאי שתבצע MRI. יתכן ואתה חווה פריצות דיסק קטנות מדי פעם אשר נספגות לבד. אחרי ה MRI אשמח לראותך ולייעץ לך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק