בהמשך לשיחתנו הקודמת...

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

06/03/2011 | 07:40 | מאת: אתי חדד

בוקר טוב אני מתנצלת מראש שאני מפריעה שוב, ידוע לי שיש לי mriבחודש הבא וזה הכי מהר שאפשר ובכל זאת כושר היכולת פעולה שלי נפגם מאוד וזה ממש מלחיץ אותי.. תמיד היה כאב בכתף ויד שמאל אם חולשה משמעותית ביד שמאל { גם לפי הבדיקה שלך} אך לאחרונה חוץ מהכאב ברגל שכבר דיברנו עליו יד שמאל ממש איבדה תחושה כמעט כללית , אני לא מצליחה לאחוז בכלום לעשות כלים לנקות את הבית דברים יום יומיים שהיד הזאת לא נותנת לי לעשות וזה ממש מלחיץ האם יש מה לעשות עד ה בדיקה ?

הייתי מנסה סטרואידים למספר ימים (dexametasone 4mg פעמיים ביום ל3-4 ימים) תפני לרופא משפחה למרשם.

07/03/2011 | 17:31 | מאת: ינוח

ימין ואילו שמאל נחלשה לי גם לפני הרבה זמן האים עלי לעשות MRIבכתף ימין ואיפא בדיוק למקם אותם כשהם עושים זאת. לפעמים אני הולך לאיבוד מרוב כאבים בכתף שמאפילים על כל כאב אחר

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק