MRI

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

03/03/2011 | 15:31 | מאת: אבי

אני בגיל 59,לפני 3 שנים פגיעת ראש קשה,עקב תחושות לא נעימות בגוף בוצע MRI עמש צווארי אשמח לקבל הסבר העמדה הלורדוטית שמורה, המעבר הקרניו צברלי שמור, לא ניצפה אות חריג בחוט הצווארי או המח העצם סריקות אקסיאליות: סי-2-3 במפ סי3-4 בלט קומפלקס זיז דיסק משיק לחוט הצווארי.היצרות קלה של הנקבים דו צדדית. סי4-5 שינויים ניווניים במפרקי UV עם היצרות קשה של הנקבים.זיזים אחוריים המתבלטים לכיוון החוט הצווארי סי5-6 שינויים ניווניים קשים במפרקי UV עם היצרות הנקבים בדרגה בינונית עד קשה.זיזים אחוריים קלים המתבלטים לכיוון החוט הצווארי סי 6-7 בלט קומפלקס זיז דיסק לצד שמאל עם היצרות משמעותית של הנקב ולחץ על החוט באזור זה .הנקב הימני חופשי יותר 7D1במפ

אם אתה סובל מכאב בשכמה שמאלית ויד שמאל, יתכן מאוד שניתוח אנדוסקופי יוכל לעזור.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק