פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/03/2011 | 11:12 | מאת: אלי

שלום ד"ר דוידוביץ אני סובל מפריצת דיסק באזור גב תחתון L4 L5 כ 16 שנה. לפני כ 6 שנים בצעתי ניתוח. מאז הניתוח כל מספר חודשים אני סובל בהתקף של כאב. בדרך כלל מנוחה , כדורים לשיכוך (ארקוקסיה) ולאחר כשבוע אני חוזר לשגרה. כרגע אני במצב שונה, כבר שבועיים עם כאבים, הכדורים לא עוזרים,פלג הגוף העליון נוטה לצד ולא מצליח להתיישר. רוב הזמן אני שוכב , כשאני מנסה ללכת אני מתעייף כיוון שהגוף כולו נוטה לצד.הרגליים מעקצצות. מה ניתן לעשות? אני די אובד עצות כרגע. אודה לתגובתך תודה

אתה זקוק לCT חדש ואולי אף ל MRI.

01/03/2011 | 21:09 | מאת: אלי

תודה רבה על התגובה המהירה. האורטופד המטפל אינו מוכן לתת לי הפניה ל CT או MRI. לטענתו אנו יודעים מה המצב ולכן אין צורך לבדוק שוב. מה ניתן לעשות? תודה אלי

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק