יש לי שאלה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

16/04/2014 | 20:44 | מאת: מישה

לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל אני חייב לפתור את הבעיה - לפני חצי שנה בערך חבר שלי הביא לי כאפה מאוד אבל מאוד חזקה בעורף וזה לא הדאיג אותי עד שפגשתי נער והוא נראה מוגבל או קיצור יש לו משהו לא בסדר אז שאלתי את חבר שלי מה קרה לו ואז הוא אמר לי נתו לו כשהוא היה יותר קטן נתנו לו הרבה כאפות (לא יודע עם זה הסיפור האמיתי) והבעיה שלי היא החרדה והדאגה בזמן האחרון אני מרגיש משהו בגוף כאילו זה לא אני כאילו אני משתנה אני מרגיש מוזר ואני מאוד שומר על העורף כל מי שנוגע לי שם גם אם זה ליטוף או משהו כזה אני מתבאס וכל זה אני מרגיש כאילו עובר עלי משהו אבל אני לא יודע איך להסביר את זה אולי אתם יודעים מזה ? ויש לי עוד שאלה מכאפה מאוד חזקה בעורף יכול לקרות משהו (לגוף,לעצבים ועוד) ?

17/04/2014 | 21:22 | מאת: ד"ר חן הלוי

ככל הידוע לי לא אמורות להיות השפעות ארוכות טווח לכאפה. אתה יכול להיות רגוע

19/04/2014 | 14:35 | מאת: מישה

אז אפשר להגיד שהדבר הכי נורא שיכול לקרות זה רק כאבים וזהו ?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח