אבחנה של רופא נירולוג בקשר לאימי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

21/09/2010 | 13:19 | מאת: נעמה

שלום, לפני כשבוע אימי הופנתה לרופא ניורלוג אשר רשם להערכתו אבחנה. הרופאה שמטפלת באימי מזה כשנים, עברה ניתוח ותיעדר זמן רב. ישנו רופא מחליף אשר אינני רוצה לערב אותו בענייננו. לאחר חיפוש קצר בגוגל הצלחתי פחות או יותר להבין במה מדובר אך אשמח להבין יותר לגבי אבחנתו. אבחנה משוערת: extrapyramidal disease schizophrenia disorders smoker heavy dementia nos אני מודעת לכך שאימי חולת סכיזופרניה, ואינה אישה בריאה. אנא תשובתך, נעמה

21/09/2010 | 21:15 | מאת: ד"ר חן הלוי

השורה הראשונה מציינת תופעות לואי של התרופות שלה. השורה האחרונה מציינת כי יש לה ירידה קוגניטיבית

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח