אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.

פורום נוירולוגיה ושבץ מוח


ברוכים הבאים לפורום נוירולוגיה ושבץ מוח. הפורום מיועד לתת מענה לשאלות כלליות בתחום הנוירולוגיה ובמיוחד בנושאים הבאים: • שבץ מוח: סימנים מוקדמים, מה עושים? אפשרויות הטיפול בשבץ מוח • מניעת שבץ מוח • החלמה משבץ מוח: טיפולים תרופתיים, טיפולים שאינם תרופתיים, הזרקת בוטוליניום לטיפול בספסטיות • הפרעות בזיכרון • כאבי ראש • מחלת פרקינסון ככלל, בעיות נוירולוגיות עשויות להסתמן במגוון רחב של תסמינים, כגון כאבי ראש, חולשת יד ורגל, הפרעות דיבור וראיה, ירידה בזיכרון, בלבול ועוד תסמינים שונים ומשונים. מנסיוני, התפתחות בעיה נוירולוגית או תסמינים נוירולוגים תמיד מעלים חששות ושאלות רבות. עם זאת, לא כל כאב ראש או נימול מצדיקים בהכרח פנייה לרופא ובירור. פורום נוירולוגיה ושבץ מוח נמצא כאן על מנת לתת מענה לשאלות המציקות לכם - במגבלות הברורות של מסגרת האינטרנט שאינה יכולה להחליף הערכה רפואית מסודרת. אשמח לענות ולשוחח אתכם. אנסה לענות על כל שאלה בפרק זמן קצר. בנוסף לפורום, יתפרסמו כתבות בנושאים שונים הקשורים לפעילות הפורום מעת לעת. אתם מוזמנים לקרוא, להתרשם ולשאול שאלות. שלכם, ד"ר חן הלוי.
להמשך...
הודעה חשובה
הפורום נסגר
חיפוש מתקדם
אפלפסיה
מחבר:פיבי
תאריך:22/12/2009
שעה:20:51
יש לי בן,בן 23 סובל מאפלפסיה מיו-קלונית בלתי נשלטת למרות 5 תרופות שהוא מקבל. הוא חולה זה 7 שנים גם השתלת VNS לא עזרה מצעים לנו ניתוח של הפרדת המיספרות.שאלתי האם הניתוח הזה יכול ליפתור את הבעיה.תודה מצורף מייל dinyaniv@walla.com

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  אפלפסיה    פיבי 
22/12/09 20:51
  RE: אפלפסיה    ד"ר חן הלוי 
24/12/09 18:18
יש לי בן,בן 23 סובל מאפלפסיה מיו-קלונית בלתי נשלטת למרות 5 תרופות שהוא מקבל. הוא חולה זה 7 שנים גם השתלת VNS לא עזרה מצעים לנו ניתוח של הפרדת המיספרות.שאלתי האם הניתוח הזה יכול ליפתור את הבעיה.תודה מצורף מייל dinyaniv@walla.com
מדובר בצעד דרסטי שיכול לשפר מאוד את חומרת ההתקפים. עם זאת לפני החלטה עליכם לשבת עם רופא האפילפסיה והמנתח על מנת לשמוע את כל תופעות הלואי האפשריות של הניתוח.

חיפוש מתקדם