יחסי מין אחרי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

14/06/2009 | 17:31 | מאת: לימור

אני פונדקאית ועברתי החזרה לפני קצת יותר משבועיים הבטא ביום חמישי הייתה 184 והיום 593 כלומר מתפתח יפה שאלתי היא האם אני יכולה לחזור לקיים יחסי מין בטוחים כמובן עם בן זוגי אשמח לתשובה

15/06/2009 | 19:10 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ללימור שלומות, בכל שלב של הריון צעיר כל כך לא מומלץ לקיים יחסי מין עד לפחות לשבוע 8-10 ועד להתבססות ההריון, הדגמת דופק באולטראסאונד. הריגוש המיני אצל האישה גורם להתכווצויות הרחם, אותם אנו משתדלים למנוע בשלב זה. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פריון פרטיים במסגרת הביטוחים המושלמים של כל קופות החולים וחברות הביטוח ליצירת קשר התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

31/01/2010 | 11:58 | מאת: גליה

אני בטיפולים והרופא מאוד ממליץ 3 ימים אחרי החזרה לקיים יחסי מין.

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות