עלייה איטית ברמת הבטא

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

30/08/2016 | 19:24 | מאת: אורית

ערב טוב אני בשבוע חמישי והבטא עולה באיטיות רבה - כרגע רק 167. בהתחלה הכפילה את עצמה ועכשיו העלייה היא ב18 יחידות כל פעם. ברצוני לדעת: איך ניתן לדעת האם מדובר בהריון כימי או בהריון מחוץ לרחם? ואם כן איך ההריון אמור להיפסק אם אני מקבלת תמיכה של קרינון + אסטופרם + זריקות פרוגסטרון. תודה

03/09/2016 | 14:10 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאורית שלום רב, לעיתים אבחנה מבדלת בין הריון תוך רחמי לא תקין לבין הריון חוץ רחמי הינה קשה ביותר. במידה והבטא עולה על 1,500 יחידות חייבים ביצוע אולטרסאונד וגינלי ע"י הרופא המטפל. בשלב כזה ניתן לזהות או לשלול המצאות של שק בחלל הרחם. במידה ומופיע דימום או כאבים אגניים יש מייד לפנות לרופא המטפל או לחדר מיון גינקולוגי. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

03/09/2016 | 21:26 | מאת: אורית

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות