שני טיפולי הפריה שלא צלחו - לא הופקו ביציות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

05/05/2016 | 07:38 | מאת: טלי

שלום, ברצוני להתייעץ משום שאני נמצאת בצומת שיש לקחת החלטה חשובה - האם לנסות בדרך תרומת ביצית או להמשיך עם דרך הטיפולים הורמונליים. שמי טלי ואני בת 39. עברתי שני פרוטוקולים. בראשון - היו שני זקיקים אבל הם היו קטנים ולכן הטיפול הופסק, הטיפול היה ארוך ואגרסיבי. נשלחתי לעשות בדיקת AMH והתוצאה לא טובה - 0.10. לאחר מכן עברתי פרוטוקול שני שבו היה זקיק בגודל מקסימלי 19 מ"מ אבל לאחר השאיבה נודע שאין בו ביצית. בטיפול השני התחלתי בלקיחת 10 ימים גלולות ולאחר מכן, דקה - 0.1 - למשך 3 ימים. ואז מנופור ופיוריגון למשך 10 ימים. האם תוכל לאמר לי לאור המידע שמסרתי כאן, האם ניתן לשפר בפעם הבאה שאעשה טיפול הורמונלי?

07/05/2016 | 13:51 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לטלי שלום רב, לאור הנתונים שמסרת ולאור ה-AMH הכל כך נמוך לדעתי חבל על הזמן ומומלץ לפנות לתרומת ביצית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות