ערכי פרוגסטורון תחילת הריון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

29/08/2015 | 12:25 | מאת: אורלי

שלום רב! שבועיים לאחר החזרת 2עוברים יום 3.ערכים : בטא-660 אסטרוגן- 1354 פרוגסטורון-54 נוטלת 3 אסטורפם, ו-3 אנדומטרין ליום. מודאגת מרמת הפרוגסטורון - האם תקין,האם להוסיף תמיכה.רקע של מספר הריונות כימיים והפלות בעבר אך לא מתרומת ביצית. תודה מראש

01/09/2015 | 20:27 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאורלי שלום רב, אני ממליץ על 2 בדיקות נוספות של בטא כמותי עם אסטרוגן ופרוגסטרון. במידה והבטא יוכפל בכל אחת מהבדיקות הנוספות אין צורך בתוספת פרוגסטרון לתמיכה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות