לפני החזרת מוקפאים - הפרשותץ חומות אחרי הוסת

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

26/03/2015 | 16:47 | מאת: טל

שלום רב, ביום הראשון של הוסת בערב התחלתי לקחת אסטרופם 2 מג' - 3 פעמים ביום. היום - 12 יום אחרי תחילת המחזור עדיין עם הפרשות חומות. אשמח לדעת האם תקין ומה הסיבות להפרשות. תודה.

07/04/2015 | 21:29 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לטל שלום רב, ההפרשות הדמיות נובעות מחוסר הורמונלי ויש צורך להגביר את מינון האסטרופם ל-4 כדורים ביום ואז ההפרשות החומות ייפסקו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות