שק הריון מאורך

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

20/11/2014 | 09:13 | מאת: גוני

שלום רב, אישתי נמצאת בשבוע 6 D3 עשינו היום אולטרסאונד מצ"ב התוצאות: "בחלל הרחם שק הריון מאורך בגודל 11*5 מ"מ . ספק לשק חלמון בתוכו,ללא עדות לקוטב עובר. מה זה אומר? שיש עוד תקווה? שהחלום שוב נגוז?? לעזרתכם אודה

25/11/2014 | 20:51 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגוני שלום רב, הממצאים הסונוגרפיים שצויינו אינם מעודדים לצערי אך יש להתאזר בסבלנות ולחזור על בדיקת אולטרסאונד בעוד שבוע. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות