ערכי בטא

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

19/11/2014 | 21:36 | מאת: ליה

שלום רב, לאחר הפריה שכללה תרומת ביצית הוחזרו 2 בלסטוציסטים מדרגה A. תמיכה של פרוגסטרון ואסטרדיול בלבד. 9 ימים אחרי ההחזרה - בטא 11 11 ימים אחרי ההחזרה - בטא 66 האם זה נראה תקין? האם העלייה מסירה את החשש של הריון כימי? תודה, ליה

25/11/2014 | 20:52 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לליה שלום רב, לפי הנתונים שמסרת לא מדובר על הריון כימי אלא על הריון תקין. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות