בודק הסימפטומים

מומחים בנושא הפורום:

יחסי מין אחרי החזרת עוברים
מחבר:לימור
תאריך:14/6/2009
שעה:17:31
אני פונדקאית ועברתי החזרה לפני קצת יותר משבועיים
הבטא ביום חמישי הייתה 184 והיום 593 כלומר מתפתח יפה
שאלתי היא האם אני יכולה לחזור לקיים יחסי מין בטוחים כמובן עם בן זוגי
אשמח לתשובה
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
14/06/09 17:31
31/01/10 11:58
אני פונדקאית ועברתי החזרה לפני קצת יותר משבועיים הבטא ביום חמישי הייתה 184 והיום 593 כלומר מתפתח יפה שאלתי היא האם אני יכולה לחזור לקיים יחסי מין בטוחים כמובן עם בן זוגי אשמח לתשובה
ללימור שלומות, בכל שלב של הריון צעיר כל כך לא מומלץ לקיים יחסי מין עד לפחות לשבוע 8-10 ועד להתבססות ההריון, הדגמת דופק באולטראסאונד. הריגוש המיני אצל האישה גורם להתכווצויות הרחם, אותם אנו משתדלים למנוע בשלב זה. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פריון פרטיים במסגרת הביטוחים המושלמים של כל קופות החולים וחברות הביטוח ליצירת קשר התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg
אני בטיפולים והרופא מאוד ממליץ 3 ימים אחרי החזרה לקיים יחסי מין.
לגליה שלומות, בדר"כ אנו לא ממליצים לקיים יחסי מין מאז ההחזרה ועד למועד בדיקת הבטא להריון לאחר 12 יום. בברכה, פרופ' דב פלדברג ליצירת קשר התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg
חיפוש מתקדם