שערה הפוכה ופצעים לאחר טיפול לייזר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

17/04/2015 | 23:26 | מאת: יקיר

שלום רב התחלתי טיפולים להסרת שיער בלייזר בכל הגוף אך לאחר הטיפול יש הופעה של פצעונים עם שערה במרכז (גם לאחר חודשיים מהטיפול הופעה של פצעים חדשים מאותו סוג) חשוב לציין שלא היו לי פצעים לפני תחילת הטיפולים.וגם נפיחות בעור ואדמומיות נאמר לי שאלו שערות הפוכות (שלא היוקיימות לפני תחילת הטיפולים) הוצאתי כמה אך יש צלקות במקום שבו הייתה השערה ההפוכה השאלות שלי הן: האם יש אפשרות למנוע את תופעת הפצעונים ושאלה שניה כיצד לטפל בשערות ההפוכות מבלי לגרום לצלקת ובנוסף האם המכון שבו אני מטופל אמור לקחת אחריות על התוצאות הלא רצויות של הטיפול בתודה מראש

התופעה ידועה. לרב טפול מקומי בתכשיר אנטי בקטריאלי יוכל לעזור. בהחלט יש מקום להתייעץ עם הרופא שטפל. וכמו כן יש לשקול המשך הטפול לאור תופעת הלוואי הזו.

12/06/2015 | 00:20 | מאת: יקיר

לתופעה קוראים פוליקוליטיס זו דלקת בזיק השערה שנגרם מהלייזר ישאפשרות להימנע מפוליקוליטיס באיזושהי דרך ?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית