שאלה בקשר לטיפול ליתר לחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

15/08/2016 | 21:12 | מאת: ורדה

אני בת 59 - מגיל 40 בערך התחלתי טיפול ביתר לחץ דם (שהתגלה בהריונות) כ- 12 שנה - קיבלתי נורמיטן ואח"כ הרופא משפחה החליף לי לקרדיולוג 2.5 מ"ג. (ללא שום בדיקות נוספות מלבד דם ושתן ) מאז ערכי הלחץ דם בין -130-140/75-85 ודופק - 50-60 בשנתיים האחרונות גם סכרת מאוזנת H1AC 6.8 האם יש לשקול שינוי תרופתי?בדיקות נוספות ? אני עושה הליכה של כשלש שעות בשבוע.

אם לחץ הדם מאוזן והערכים הנ"ל סה"כ בסדר - לא הייתי מחליף טיפול. אם לחץ הדם יעלה ,בנוכחות סכרת, יש קבוצת תרופות עדיפה על הנורמיטן או הקרדילוק

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים