מיפוי לב ,צילום נוסף במנוחה לאחר כשבוע מהבדיקה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

15/05/2016 | 18:17 | מאת: מנחם

שלום לפני מספר ימים ביצעתי מיפוי לב ,היום הודיעו לי כי עלי לבצע צילום נוסף במנוחה ורק אז יוכל הרופא הבודק לכתוב סיכום בדיקה, נרמז לי כי זאת בעקבות סטנד שהושם אצלי לפני שנתיים בצנתור . לא הבנתי החלטה זו והאם מעיד על בעיה . תודה מראש.

מיפוי מתבצע בשני שלבים מאמץ ואחרי זה במנוחה בדרך כלל בין שעות ליום אחד אחרי המאמץ . כעיקרון צלום במנוחה ניתן לעשות גם אחרי מספר ימים כי מנוחה זו מנוחה. אין לזה שום קשר לסטנד ששמו בעורק לפני שנתיים.

15/05/2016 | 20:21 | מאת: מנחם

ד"ר נכבד תודה לתשובתך בהמשך...ביום המיפוי ביצעתי את 2 השלבים . ולאחר כשעה וחצי מנוחה. נאמר לי ע"י הטכנאי כי לא כולם מוזמנים לצילום נוסף רק במידת הצורך כדי לבדוק את העורק המצונתר בגלל הסטנד. אני מתפתה להאמין כי במידה והיה ממצע חמור היו מודיעים לי . עובדתית רוב החולים לא מבצעים צילום נוסף וסימני השאלה לגבי מצבי לא נותנים לי מנוח.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים