מפחד שיקרה לי מוות לבבי WPW

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

07/02/2016 | 01:10 | מאת: דור

שלום אני בן 14 ואני סובל מwpw שגיליתי לאחרונה עשיתי בדיקת הולטר ובדיקת מאמץ ובבדיקת מאמץ ראו שההפרעה שלי היא מסכנת חיים והקרדיולוג הסביר לי את זה בבדיקה לפני יומים והוא קבע לי תור לאבלציה לעוד חודשיים איך ששמעתי את זה הפסקתי לעשן ומאז אני חושש שיקרה לי מוות לבבי מישהו יודע מה הסיכויי שיקרה לי מוות לבבי או מה התסמינים ואיך אני יכול למנוע את זה? תודה מראש!!

דור יקירי לא מתים כל כך מהר. חולים עם WPW , במקרים מסויימים יכולה להתפתח אצלהם במאמץ הפרעת קצב מסכנת חיים. אם זה המקרה אצלך, לפי מה שהסביר לך הקרדיולוג אתה תעבור אבלציה והכל יהיה בסדר. קראתי נכון ? הפסקת לעשן ??? למה ילד בגיל 14 צריך בכלל לעשן ??? תמנע מפעילות גופנית עד האבלציה והכל יהיה בסדר.

09/02/2016 | 02:33 | מאת: דור

תודה רבה ד''ר! הרגעת אותי קצת רק שאלה אחרונה.. בימים האחרונים אחרי שעה 5 בערך אני מרגיש חולשה בלב עצמו התקפים של חולשה שמורגשת קצת זה בא והולך וקורה רק בערב יש סיבה לדאגה?

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים