תשובת הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/10/2015 | 08:21 | מאת: מלי

תשובת הולטר לב (היתה תקלה והמכשיר הקליט 15 שעות בלבד) אשמח לעזרה , האם אני בבעיה ? עברתי לפני 4 שנים אבלציה בגלל רפרוף פרוזדורים ,מקבלת קרדילוק 3.75 וקרטייה זו התשובה הערות/סיכום: קצב סינוס ברדיקרדיה.הקלטה חלקית נבדקת נשלחה לבדיקה חוזרת. APBS: לא שכיחים 0.48% מכלל הפעימות. VPBS: שכיחים בממוצע 74 לשעה מתוכם 18 קטעי ביגימיניה עד 8 שניות-4 מחזורים. הפרעות הולכה : פאוזה בודדת בת 2 שניות להמשך מעקב הרופא המטפל הערות:

06/10/2015 | 09:36 | מאת: מלי

זו התשובה להולטר החוזר הערות/סיכום: קצב סינוס . APBS: שכיחים 1.6% מכלל הפעימות. VPBS:מרובים בממוצע 109 לשעה, 3.1% מכלל הפעימות, נצפו 4 זוגות.נצפו 61 קטעי ביגימיניה עד 13 שניות-7 מחזורים, נצפו 7 קטעי טריגימיניה עד 11 שניות-3 מחזורים. הפרעות הולכה : נצפו 16 פאוזות עד 2.1 שניות, נצפו 18 פעימות חסרות ע"ר SA BLOCK OR ARREST ממלץ יעוץ קרדיאלי הערות: תודה רבה על העזרה מלי

לא היו בהולטרים רפרוף פרוזדורים,יש פעימות מוקדמות משני סוגים, אין משהו דרמטי,כדאי שתפגשי עם קרדיולוג עם רישומי ההולטר ותקבלי הסבר יותר מפורט.מאד קשה להסביר את כל הדברים דרך האינטרנט.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים