שאלה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/06/2015 | 04:01 | מאת: סגי

שלום נוירולוג שלח אותי לבירור קרדיאלי אפשר לדעת מהו בירור קרדיאלי ולשם מה הוא מבוצע תודה ? (יש לציין בירור ובדיקות אינדוקרינולוגיות ונוירולוגיות תקינות ) אם אני סובל מפלאשינג ב פנים וחום בבית החזה וזיעה מוגברת באזור הפנים וכאשר קורה זה גם מתרחשת דופק לב מוגבר . חוסמי בטא לא עזרו כלל . האם דרך בירור קרדיאלי ניתן לאלתר את הבעיה ?

צריך לשאל את הנוירולוג איזה ברור קרדיאלי הוא מבקש. אם המטרה היא להבין את התלונות - חם בבית החזה,חם בפנים,דפיקות לב תתבקש לבצע כנראה בדיקת אקו לב ,בדיקת הולטר (רישום אק"ג למשך יממה כדי לנסות לתעד הפרעת קצב בזמן שאתה חש בדופק מהיר) ואולי גם בדיקת מאמץ.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים