הולטר בבקשה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

03/03/2015 | 11:46 | מאת: גם זו

בן 60 ב2010 צינתור 2 סטנדים לפני חודשיים מיפוי לב במאמץ עם חומר רדיוקטיבי הכול תקין לפני שבועיים מרגיש סוג של דפיקות פרפורים בחזה חוסר או עודף פעימה בדיקה הולטר לב מה אומרת. הקצב בסיסי : קצב סינוס מהירות מינמלית : 51 ממוצעת דקה מהירות מקסימלית : 122 ממוצעת לדקה מהירות ממוצעת : 74 לדקה הפרעות קצב חדריות VPC'S : נצפה PVC בודד הפרעת קצב על חדריות APC'S : נצפו סה"כ 115 APC'S במשך הבדיקה . בפיזור הומוגני ביממה : נצפו 5 קטעי NONSUSTAINED ATRIAL TACHYCARDIA בני 3-6 פעימות ובמהירות 120-185 פעימות לדקה הפרעות הולכה : לא נצפו שינויים משמעותיים בקטע ST : לא נצפו יש לי תור בעוד חודש לקרדיולוג בבקשה מה מצב הבדיקה מה אומרת תודה

הבדיקה אומרת שיש לך פעימות מוקדמות בכמות לא גדולה אבל שהן יכולות להיות הסיבה להרגשת הפרפורים שלך. הממצא יכול לחכות חודש עד שתראה את הקרדיולוג שלך.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים