תוצאות הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

26/02/2015 | 10:27 | מאת: דנה

שלום שוב הגיעו עכשיו תוצאות של ההולטר לב . להזכירך תוצאות האקו לב שהיו קצת חריגות וכתבת שזה בסדר הן : הודגמה אי ספיקה טריקטספידלית קלה עם מפל לחצים בן 30 ממ"כ על פני המסתם ממצא המתאם ללחץ ריאתי מוערך של כ36 ממ"כ . הדברים החריגים לדעתי בהולטר24 שעות הם : נצפו 5 הפרעות קצב חדריות VPC'S במשך הבדיקה ונצפו 2 הפרעות קצב על חדריות APCS בנשך הבדיקה . סיכום: מהירות ממוצעת ביממת המעקב 77 פעימות לדקה . עם או בלי קשר לאקו ולהפרעת הראייה האם התוצאות בעייתיות ? תודה רבה!

גם כאן אני איש בשורות טובת - ההולטר בסדר ! סה"כ 7 פעימות מוקדמות לאורך כל היממה בלב בריא זה בסדר גמור.

01/03/2015 | 14:42 | מאת: דנה

01/03/2015 | 15:17 | מאת: דניאל

סליחה על התערבות הדיוט שכמותי... האם לחץ ריאתי של 36 אינו דורש התייחסות מיוחדת??

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים