שיער ולב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/02/2015 | 22:42 | מאת: אדי

אני מעונין להתחיל להשתמש בתכשיר נגד נשירת שיער הנקרא : "מינוקסי 5 - קצף רוגיין " האם ידוע לכם אם תכשיר זה אינו מזיק בצורה כלשהי ללב ? כי שמעתי ידיעה בלתי מבוססת ( לא מרופא כלשהוא) שהוא עלול לגרום לעיתים לדופק מהיר. אני שואל משום שיש לי אי ספיקה מיטראלית בינונית עד קשה ובקרוב אמור לעבור ניתוח תיקון מסתם . יש לציין שהתענינתי בעבר ליטול כדור נגד נשירה בשם פרופסיה ונאמר לי כי הוא עלול להזיק ללב במצבי טרום תיקון המסתם

התרופה מרחיבה כלי דם ויכולה לגרום לדופק מהיר,עם זאת מאחר והיא ניתנת במשחה ולא ככדור הסיכוי לתופעת לואי של דופק מהיר יותר נמוך.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים