שאלה ובעיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/01/2015 | 09:43 | מאת: סמדר

שלום בעלי בן 59. סובל מכולסטרול גבוה (מעל 300), ניתנו לו כדורי סטטינים, ובשנה האחרונה הפסיק לקחת אותן בטענה שזה עושה לו סחרחורות. אבל הסחרחורות לא פוסקות. לא קבועף אבל מדי פעם נתקף בסחרחורת, נהיה אדום ומתקשה לנשום. כמה דקות וזה חולף. אמש, נכנס למיטה, ניסה להירדם, לא מצא מקום נוח, הסתובב בלי הרף ולפתע ראיתי שעיניו מתגלדלות למס שניות, נראה לי שהתעלף ואז חזר לפקוח אותן, אבל התנשם מאוד בכבדות , פתח את החלונות בטענה שאין לו אויר, לא יכל לשכב כי הכל הסתובב לו, נרדם בישיבה. בבוקר אמר שהכל חלף אבל אני מאוד מודאגת. חוץ מרופא משפחה אילו בדיקות צריך לערוך? ממה יכול לנבוע מצב כזה? האם זו בעיה קרדיולוגית?

קשה מאד לקבוע מה מקור הבעיה אבל ברור שיש בעיה. רופא המשפחה צריך לבדק את בעלך לשמע בדיוק פרטים מה קרה ואיך ואז להחליט לאיזה בדיקות לשלוח אותו להמשך ברור.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים