פרפור חדרים שנמצא אצלי בבדיקה שגרתית. לא מרגישה כל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/12/2014 | 18:12 | מאת: לילי99

אין תסמינים. לקחת מדדלי דם זה לא לרפא את הבעיה נכון? האם אפשר לרפא? למה הקופה לא נותנת מדלל דם מודרני ולא קומדין? האם להתעקש על זה? אני בת 60

בטוחני שטעות בידך לא ניתן למצא פרפור חדרים בבדיקה שגרתית כי פרפור חדרים הורג ולא ניתן לכתב איתו שאלה באינטרנט.. אני מניח שמדובר בפרפור פרוזדורים האינדיקציה לטיפול בפרפור תלויה בהרבה מאד גורמים ,לרב פרפור חדש יש אינדיקציה לנסות להחזיר לקצב סדיר מדלל דם מודרני ניתן היום בסל הבריאות רק באינדיקציות ספציפיות כלומר לחולים היותר קשים. יש מספר קריטריונים שקובעים מי זכאי לתרופות החדשות ומי צריך לקבל קומדין עלייך להתייעץ עם קרדיולוג להבין איפה את עומדת בכל הספקטרום הזה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים