אנטיביוטיקה למניעת זיהום

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

15/12/2014 | 16:20 | מאת: אדי

בעתיד הנראה לעין אני אמור לעבור ניתוח תיקון מסתם ( אי ספיקה בינונית עד קשה במסתם מיטראלי שמאלי ) בינתיים הקרדיולוג אמר לי שבעת טיפולי שיניים שאקח שעה לפני כל טיפול 4 כדורי מוקסיפן 500מ"ל למניעת זיהום השסטום - בקרוב מעוניין לעבור השתלת שיער בשיטת fue ( לפני תיקון המסתם) האם למניעת זיהום עלי לקחת אותה כמות וכדורים ? כי הבנתי ישנה סכנה כלשהיא של זיהום שעלול להגיע ללב בפרוצדורה זו

אם הפעולה כרוחה בסיכון לזיהום יש אכן לקחת שני גרם מוקסיפן שעה לפני הפעולה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים