מפרצת בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/11/2014 | 22:55 | מאת: סיגל

אני בת 49 בשל טכיקרדיה קלה ווסיפור משפחתי של מחלות לב בגיל צעיר אני במעקב של דופלר ואקו כל שנה השנה קבלתי את התשובה הנל - תנועה ערה של המחיצה הבין עליתיית , המדגימה עודף רקמה( מתאים למפרצת שלה) , בלא פגם או דלף על פניה הסתיידות טבעת המסתם המיטראלי כל היתר תקין האם זה אומר שיש לי מפרצת באבי העורקים ? ואם כן האם יש צורך בניתוח? התור לקרדיולוג הוא לעוד כחודשים האם לגשת למומחה פרטי בשל דחיפות? תודה סיגל

קצת נסחפת סיגל - המפרצת איננה באבי העורקים ומה פתאום ניתוח??? יש מחיצה בין העליות שלפעמים שם יש מפרצת או עודף רקמה בדרך כלל שומנית .הממצא לרב חסר משמעות ובטח לא מצריך ניתוח.אפשר להרגע !

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים