אקו

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

24/10/2014 | 23:15 | מאת: רוני

תודה לך ד'ר אליאן, הרגעת אותי בנקודה זו, אך יש משהו אחר שמדאיג אותי הרבה יותר, וזה שהלחיצה לתוך השקע הייתה בהפעלת לחץ משמעותי,קצת בכוח, הרגשתי חנק , אבל לא אמרתי כלום, לאחר הבדיקה נישארה תחושת לחץ מסביב לצוואר לגרון,תחושה שכאילו משהו תקוע לי שם, כאילו בלעתי כפית או עצם זר, תחושת מעיכה, וקוצר נשימה מסוים, העניין הוא שזה היום השני שהתחושה הזו מלווה אותי, לאורך היום הרגשתי שאני חייב לנשום עם פה פתוח ולא דרך האף, ופשוט מרגיש אי נוחות בצוואר בגרון באותו המקום,משהו לוחץ לי שם למה?

כנראה שאכן הבדיקה היתה מאד יסודית וחלצו קצת יותר מדי חזק בשקע הצוואר,בטוחני שתוך יום יומיים הכל יסתדר !

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים