תוצאות צילום חזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/09/2014 | 12:53 | מאת: לורה

שלום , מדובר בבן 80 ,אבקש לדעת אם לממצאים ישנה סיבה לדאגה, במיוחד הנושא של הלב והאאורטה. האם זה מסכן חיים ? תודה רבה מראש! צל הלב מוגדל. אאורטה היורדת מפותלת. רושם על שינויים כרוניים בשתי הריאות . אין עדות לתסנין דלקתיאו לגודש ריאתי . שינויים ניוונים קלים בעמ,ש גבי .

דאגה זה מאד אישי, לא ממש. בטח לא מסכן חיים ממש לא.

25/12/2016 | 15:48 | מאת: יעקב

כתוצאה מצילום ריאות קיבלתי תוצאות כדלקמן: צל הלב אינו מורחב האאורטה מפותלת לא הודגם תסנין ריאתי סינוסים קוסטופרניים חופשיים אבקש הסבר יותר רחב לכל סעיף. בתודה יעקב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים