דופלקס עורקי צוואר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/09/2014 | 00:04 | מאת: אריאלה

שלום רב, בכל המקומות (קארוטיס משותף, חיצוני ורטבליס)נכתב: ללא הפרעה המודינמית. למעט המקרים הבאים: צד ימין קארוטיס פנימי: נמצאו פלאקים קטנים ומסויידים בדופן העורק, אשר אינם גורמים להפרעה המודינמית צד שמאל: קארוטים פנימי: הודגם רובד טרשתי קל ומסויד, אשר אינו גורם להפרעה המודינמית הערות: שינויים אטרומטותיים קלים בעורק הפנימי, ללא הפרעה המודינמית, דו צדדי שאלתי: האם מתאים לאישה (בריאה בד"כ) בגיל 64? האם יש לנקוט צעדי זהירות כלשהם? (כולסטרול 230, רע: 150 טוב: 76, טריגליצרידים: 60) תודה תודה, אריאלה

מה שחשוב בעיקר הם הקרוטיס הפנימי, אין שם היצרויות משמעותיות אבל יש סימנים לטרשת עורקים .יכול להתאים לאשה בריאה בגילך. אמצעי הזהירות הם קודם כל להוריד את רמת הכולסטרול מתחת ל 200 ולהביא את רמת ה LDL בין 100 ל 130.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים