כדור לדילול דם ELIQUID

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

28/08/2014 | 20:56 | מאת: רמי

לדר שלום! אני סובל מספר שנים מפרפור פרוזדורים כרוני, קיבלתי קומדין לדילול הדם,לאחרונה הפרמטרים של הinr היו גבוהים מ5, קיבלתי כדור חדש ELQUID 5 מג לא זקוק לבדיקות דם. שמתי לב במקרה של דימום חיצוני זמן הקרישה גבוהה, כיצד בודקים את יעילות הכדור כדי שלא יהיו שטפיי דם פנימיים? לוקח פעמיים ביום 5 מג. תודה רמי

הכדור הוא אליקוויס עם S להבדיל מקומדין בו בודקים רמת INR לאליקוויס אין בדיקת דם שיכולה להעריך במדויק את רמת דלול הדם. בזה יתרונה אבל גם חסרונה של התרופה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים