פיענוח אקוקרדיוגרפיה במאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

26/08/2014 | 22:48 | מאת: זוהר

חסימה קלה בlvot עם גרדיאנט דינמי בוולסלווה ובמאמץ,vbps וצמדים של vpbs במאמץ. ללא עדות לאיסכמיה קורונית באקו במאמץ. מה זה אומר בעברית תודה

בעברית זה אומר - קצרה היריעה מלהסביר את זה כאן, פנה לקרדיולוג שלך.. אבל בכל זאת : בבדיקה היו פעימות מוקדמות ממקור חדרי במאמץ,לא היתה עדות לבעיה באספקת דם לשריר (אסכמיה) ,ולגבי החסימה ..זה באמת לא פשוט להסביר את זה כאן ,צריך לראות את תשובת האקו,איזה גרדיינט היה ועוד נתונים שלא הזכרת.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים