דופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/07/2014 | 07:31 | מאת: א

שלום בת 45 בריאה בסך הכל,חוץ מזה שסובלת כשנתיים מתת פעילות בלוטת התריס. יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי. בכל בוקר בשעה בין 4 ל-5 מתחיל לי דופק מהיר עם זעה קרה ותחושות לא נעימות ולפעמים גם קימה לשרותים. מה יכולה להיות התופעה הזו שמאוד מלחיצה? האם היית ממליץ על איזו שהיא בדיקה? תודה.

יכול להיות קשר לאלטרוקסין שאת נוטלת.כשהבלוטה לא מאוזנת דוקא לכוון של היפר יש יותר הפרעות קצב. כדאי לנסות לתעד באמצעות בדיקת הולטר את הפרעת הקצב ואז יותר קל להחליט אם ואיזה טיפול צריך.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים