דופק לב לא סדיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/04/2014 | 22:59 | מאת: צבי

שלום דוקטור, לאחרונה שמתי לב ע"י תחושת אצבעות בדופק הלב שבבסיס כף היד, שמדי פעם (כל 10-20 פעימות) הלב מחסיר פעימה. ברצוני לציין שעשיתי ניתוח מעקפים לפני כ- 7 שנים. אני אדם ספורטיבי שעושה המון הליכה וריצה ואיני חש כל בעיה לא בזמן פעילות גופנית ולא בזמן מנוחה. האם אני צריך להיות מודאג ?

מודאג-לא. אבל מצריך בדיקה. אק"ג יכול לאבחן האם מדובר רק בפעימה מוקדמת שזה לרב ממצא לא משמעותי או אולי מדובר בהפרעת קצב אחרת.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים