שאלה לגבי שיפור מראה הפנים בקנולות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

07/12/2016 | 12:21 | מאת: שיר

שלום ד"ר, 4 שאלות: -האם הזרקה בקנולות אפקטיבית בטיפול בקו הלסת ונפח לחיים? -האם הקנולות משיגות תוצאה טובה יותר באזורים אלה מאשר הזרקות רגילות? -האם ניתן להזריק בקנולות כל חומר מילוי (למשל סטילאג' מדיום או לארג')? - ושאלה אחרונה, כמה זמן מחזיק בד"כ טיפול בקנולות? תודה רבה מראש

27/12/2016 | 19:29 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

שלום ניתן להזריק בקאנולות בקו הלסת ונפח לחיים. ניתן ואף רצוי, כי התוצאה טובה יותר. . כל חומר ניתן להזריק דרך הקאנולה. מתאימים את גודל הקאנולה לסמיכות החומר. חומרים סמיכים יותר דורשים קאנולות רחבות יותר. קאנולות לא משפיעות על משך זמן האפקט של חומר מילוי.

מנהל פורום מילוי קמטים